KÖKERIETT CATERING

Vi finns där vid små som stora tillfällen 

Vi har levererat catering i Skåne i många år och står för god service och hög kvalitet. Våra kockar är erfarna och har drivkraften att göra varje catering till en upplevelse. Vi på Blentarps Byakrog samarbetar med flera lokala producenter och leverantörer runt omkring för att, i så stor utsträckning som möjligt, kunna erbjuda ekologiska och närproducerade råvaror i våra catering menyer. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och serverar varierade och spännande menyer för varje tillfälle. 

Så oavsett om ni önskar frukost, lunch, mingelmat till företagseventet eller en stor catering buffé till ert bröllop så hjälper vi er gärna att utforma och skräddarsy menyer som passar era önskemål om catering 

Bröllop
Bröllop

Planerar ni bröllop? Kanske har ni hittat en festlokal eller plats där ni ska hålla festen. Här hittar ni ett urval av vad vi kan erbjuda er och era gäster. Eftersom en stor fest så som ett bröllop är en väldigt personlig och individuell tillställning är vi väldigt måna om att maten passar just er, därför skräddarsyr vi gärna menyförslag efter era önskemål och idéer.

Mingelmat
Mingelmat

Lättare tilltugg eller något gott innan maten eller till ert mingel? Här hittat du ett brett utbud av olika varianter på mingelmat och snittar. Kombinera och sätt ihop er egen buffé med snittar och kannapeer eller välj en färdig mingelbuffé. Vi rekommenderar att man väljer 3-5 snittar till ett mingel.

Bufféer
Bufféer

Våra catering bufféer är väl tilltagna och med stor variation för att passa så många som möjligt. Vi har även möjlighet att skräddarsy helt unika bufféer eller cateringar om ni önskar detta. Vi försöker till så stor del som möjligt att använda oss av närproducerade och ekologiska råvaror till våra cateringar och bufféer.

Uthyrning
Uthyrning

Hos oss kan du hyra stora delar av vad som behövs vid ert festtillfälle. 

Stolar, bord, ljudanläggning mm. 

Varmrätter
Varmrätter

Här hittar ni olika alternativ för varmrätter, har ni själva förslag eller idéer på vad ni önskar att servera era gäster så tveka inte att höra av er. Alla varmrätter går att få varma eller kalla för att värma själv samt packade på serverings fat i termolådor, ni kan själva välja om ni vill servera det från faten eller lägga upp det själva på individuella tallrikar. 

Desserter
Desserter

Här hittar du vårt utbud av desserter. 

Allt till den lilla eller den stora tillställningen.

           Kontakta oss gärna!

                         Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.
                           Du kan också ringa oss på 0416-10011