Destillatprovning med Spirit of Hven 

6/4 17.00

Välkommen till en exklusiv kväll fylld med smakupplevelser och gastronomisk njutning på Blentarps Byakrog. Vi är stolta över att presentera en extraordinär gin & whiskey provning i samarbete med det prisbelönta destilleriet, Spirit of Hven. Detta evenemang kommer att föra dig på en resa genom smakernas värld och ge dig möjligheten att utforska sex unika destillat som representerar det allra bästa av svenska hantverk.


Om Spirit of Hven
Spirit of Hven är känt för sin exceptionella kvalitet och deras dedikation till att skapa alkoholhaltiga drycker av högsta klass. Beläget på ön Ven i Öresund, har detta destilleri blivit en symbol för svenskt hantverk och kreativitet inom destillationskonst. Med en passion för ekologiska ingredienser och innovativa tillverkningsmetoder, har Spirit of Hven tagit svenska smaker till internationell berömmelse.

Vad kan du förvänta dig under provningen
Under gin & whiskey provningen kommer du att guidas genom en resa av aromer och smaker av vår kunniga expert från Spirit of Hven. Du kommer att ha möjlighet att utforska sex unika destillat, var och en med sin egen karaktär och charm. Från äkta svenska gin till ädla ekfatlagrade whiskey, kommer du att upptäcka en värld av smakvariationer som kommer att stimulera dina sinnen och förvåna din smakpalett. Efter maten äter alla gemensamt en varmrätt. 


Boka din plats
Antalet platser är begränsat till detta exklusiva evenemang, så se till att du bokar din plats i förväg för att inte missa denna fantastiska smakresa. Oavsett om du är en entusiast av spritdrycker eller helt enkelt letar efter en unik upplevelse att dela med nära och kära, så kommer Gourmetprovningen med Spirit of Hven vara en kväll att minnas.
Vi ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd kväll av smaker, dofter och kulinariskt nöje här på Blentarps Byakrog.


Pris 475 kr/pp

EVENEMANG PÅ BLENTARPS BYAKROG 

Destillat provning 6/4